Kids&Us Olesa de Montserrat

Easter Fun Weeks a Kids&Us Olesa de Montserrat

Publicat 06/03/2017

Què fem amb els nens a Setmana Santa?

Molts pares ens fem aquesta pregunta quan arriben aquestes dates. Volem que s'ho passin bé, que no s'avorreixin i si poden aprendre alguna cosa doncs... molt millor!

Les FunWeeks de Kids&Us ens permeten solucionar aquestes qüestions. Els nostres fills poden seguir aprenent anglès aquests dies, desenvolupant el seu aprenentatge de la llengua, fent activitats lúdiques, jocs, cançons, manualitats, teatre que es combinen perquè gaudeixin i es diverteixin alhora.

Són setmanes temàtiques en les quals, seguint el fil conductor d'una història, es succeeixen les activitats on, com sempre, l'anglès i els nens són els protagonistes. Aquest any, la FunWeeks de Pascua es diu: Irish Luck i es una invitació per visitar la bonica illa verda d'Irlanda, la terra del trèvol, el Riverdance, la música celta i els descarats Leprechauns.El vostres fills acompanyaran en Larry i en Liam mentre busquen el trèvol de quatre fulles. Tenen que anar amb compte amb en Larry, perquè és una mica bromista, però si ajuden en Liam potser podran arribar a guanyar la loteria!

Compartiu-ho >