Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Olesa de Montserrat

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Judith

  Judith

  Hola, sóc la Judith i he estudiat el Grau d'anglès. M'agrada molt l'estudi de les llengües i és per això que sempre he volgut transmetre la meva passió a través de l'ensenyança d'una forma immersiva i didàctica en la que els nens gaudeixin de les activitats i aprenguin de forma lúdica i divertida.

 • Alba

  Alba

  Hola, sóc l'Alba, galega però catalana d'adopcció. He estudiat la Llicenciatura en Traducció i Interpretación i també violí i Musicología. Durant el darrers anys, he pogut descobrir que la docencia es un montaje apassionant on la professora és qui más acaba aprenent. M'encanta conèixer novas metodologías que ajudin els estudiants a gaudir de l'aprenentatge!

 • Alba

  Alba

  Hola, sóc l'Alba. Sóc graduada en Filologia Anglesa per l'Universitat de Barcelona. M'encanta la literatura, visc envoltada de llibres per tot arreu. Ser mestra ha estat desde sempre la meva vocació, gaudeixo ensenyant a nens i aprenent cada dia d'ells quelcom

 • Judith

  Judith

  Hola, sóc la Judith Sánchez. He viscut en diferentes països de parla anglesa i tinc el certificat Proficiency de la Universidad de Cambridge. M'apassiona viatjar, i la meva feina és per a mi també un viatge apassionant, on cada dia és diferent de l'anterior i aprenc tant (o més) dels meus alumnes con ells aprenen de mi.

Compartiu-ho >